De Bouwco. van Waterpark van de Guangzhoutendens, Ltd.
 23 jaar ervarings, meer dan 1000 waterparkprojecten over de hele wereld

Thuis

Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit De Dia's van het douanewater voor verkoop
Van goede kwaliteit De Dia's van het douanewater voor verkoop
Het product van de tendens is unieke, expecially Waterdia en KUUROORD. En het naverkooppersoneel is zeer hardworking, en kan het probleem zeer snel oplossen.

—— M. Tan

Snelle reactie, Hoog rendement, het Goede installatiewerk, Redelijkheid van verantwoordelijkheden.

—— M. Zhong

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd
Tendens Creatief Industrieterrein Toonzaal Receptie Team Markt in Peking klant vistts klant vistts

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Tendens
Aantal werknemers : 600~700
Jaarlijkse omzet : 40 Million-60 Million
Opgericht Jaar : 1994
Export pct : 70% - 80%
Trendbedrijf werd opgericht in 1994 en is de eerste leverancier van waterpretparken in het water, die turn-key service biedt, inclusief plannen en ontwerpen van waterparkinvesteringen, productie van apparatuur, projectconstructie en operationeel beheer.

Al 23 jaar geleden dat het bedrijf werd gevonden, hebben we meer dan 1000 projecten gebouwd, met cases verspreid over 28 provincie-, stads- en autonome regio's in China, en de producten al geëxporteerd naar Oost-Europa, Zuid-Amerika, Australië, Afrika, Midden Oost- en Zuidoost-Azië. De product waterglijbaan en golfmachine rangschikken de eerste marktaandeelplaats binnen de Chinese markt. We nemen de kwaliteit van het product als basis origineel sinds het begin van een onderneming, het personeelsbewustzijn is versterkt door de volledige medewerking van het personeel, hoge kwaliteit is verzekerd door het uitvoeren van de "Zero Defect" inspectienorm. Wij zijn een directeur van de China Association of Amusement Parks & Attractions en het eerste ISO9001-gecertificeerde Chinese bedrijf in het veld.

Innovatie is de drijvende kracht van een onderneming, aangedreven door een eindeloze innovatiesfeer, we ontwikkelen voortdurend een innovatief product voor de tevredenheid van onze klanten, we hebben honderden waterattracties ontwikkeld met een hoog niveau in binnen- en buitenland, waarvan twee met onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten. roestvrijstalen filter en haar interceptor, beide items toegang tot het nationale octrooi.

Als pionier in de bouwsector van waterentertainment in China, zet Trend Group zich in voor het verbeteren van entertainment voor de waterattracties, met waterparken met een uniek karakter en culturele connotatie, die projecten met meer charme en waarde vereeuwigen. We zullen klanten voorzien van een geïntegreerde oplossing van wereldklasse technologie en ontwerpsterkte.

Guangzhou Trend Headquarter - Gevestigd in Guangzhou

Guangzhou Trend Fiberglass slide workshop - Gevestigd in Huizhou stad

Contactgegevens
Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Mary Ma

Tel.: 86-20-39957689

Fax: 86-20-84761868

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)