De Bouwco. van Waterpark van de Guangzhoutendens, Ltd.
 23 jaar ervarings, meer dan 1000 waterparkprojecten over de hele wereld

Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaat
China Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd certificaten
China Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd certificaten
Het product van de tendens is unieke, expecially Waterdia en KUUROORD. En het naverkooppersoneel is zeer hardworking, en kan het probleem zeer snel oplossen.

—— M. Tan

Snelle reactie, Hoog rendement, het Goede installatiewerk, Redelijkheid van verantwoordelijkheden.

—— M. Zhong

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd

Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Tendens
Aantal werknemers : 600~700
Jaarlijkse omzet : 40 Million-60 Million
Opgericht Jaar : 1994
Export pct : 70% - 80%

Van het de Tendenswater van Guangzhoupanyu Co. van de het Vermaakbouw, Ltd - Leider van de bouw van het waterpark in China - 1994.

 

1994 vestigde Mr.Wen Youquan de Panyu-het Materiaalfabriek van het Tendens Zwembad, was het eerste bedrijf dat volledige reeks van zwembadmateriaal vervaardigt.

China Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0
1994 vond de Tendens het filter en haarcollectormateriaal uit.


1994 was de Tendens in de technologie van pneumatische golfgeneratie wordt gebracht van Japan, het eerste bedrijf beheerste het materiaal van de golfgeneratie in China dat.


1995 Guangzhou-sloot aan de Tendens zich bij CAAPA, als uitvoerend lid van CAAPA


1996 Guangzhou-de opbrengstdoorbraak RMB50million van de Tendens. Het verwerven van een onontgonnen die land als vervaardigingsbasis (gebiedsdekking meer dan sqm 40000), in Guangzhou-Stad wordt gevestigd. In hetzelfde jaar, Panyu-veranderde de het Materiaalfabriek van het Tendens Zwembad naam als van het de Tendenswater van Guangzhou Panyu Co. van de het Parkbouw, Ltd.

 

1997 Guangzhou-ging de Tendens het certificaat van ISO 9001 van kwaliteitssysteem over.


1998 Guangzhou-was de Tendens de eerste partij van bedrijf verwierf de vergunning op speciaal materiaal - vervaardig Vergunning van Speciaal Materiaal & Installatie, wijziging, de vergunning van het reparatieonderhoud van speciaal Materiaal.

 

1999 Guangzhou-werd lid de Tendens van het National Spa Comité van China, wordt het uitvoerende lid van CNSC.
1999 Guangzhou-geplande bouwt de Tendens, ontworpen & het Caraïbische het waterpark van Dongguan, is het het eerste waterpark toepaste het water die decoratie in China als thema hebben


2000 nam de Tendens aan het opstellen van „Specificaties het Materiaalcategorie“ deel GB/t18168-2000 van van het Watervermaak.
2000 wordt Juni, open het waterpark van Shijiazhuang Tianshanghai, dat door Guangzhou Trend werd gebouwd, het grootste binnenwaterpark in China.


2002 Guangzhou-beëindigde de Tendens het het Waterpark van Dongguan Jujinwan, het Waterpark van Yangjiang Hailindao, van het de Jonge geitjeswater van Dongguan shuidindang het park enz.


2003 verwierf de titel van het bedrijf van China pineer van CAAPA.


2003 was Finshed het binnen het waterpark van Dalian (30000sqm), het grootste binnenwaterpark in Azië. Wat meer, het waterpark is gebruiken zeewater voor het materiaal van het waterpark. De Guangzhoutendens is het eerste bedrijf beheerste de technologie van de preventie van de zeewatercorrosie.


2003 werd de dia van de het nieuwe productschommeling van de Tendens, ruimtekom toegepast op waterpark. Het verbreken van de Guangzhoutendens de levering van de concrete dia en leidt om van fibeglass van toepassing te zijn glijdt, welke meer extemely het verstrekken van ervaring voor waterpark.


2003 bouwde de Tendens zijn eerste overzee project in Mashhad, Iran.

 

2005 verlieten sommigen van Hogere beheerder Tendens en bouwen ander bedrijf van het waterpark. Het begin van de Guangzhoutendens aan rebuid het bedrijf door Schoktherapie - integreerde al middel van beheer, vervaardiging & publicitaire mededelingen aan grotere efficiency. In hetzelfde jaar, werden de hete lente van Guangxi Jiahe en open de toevlucht van het waterpark, het ontworpen en verfraaid door Guangzhou, maak een Groot Succes!

 

2006 kende top 50 de eer van het KUUROORDbedrijven van China door CNSC toe, en won een sterrentoekenning.

 

2007 kende de eer van de China geavanceerde fabriek van het vermaakmateriaal toe.

 

2008 werd het Afdrijvende open Park van Ganjiangyuan, het geïnvesteerd, ontwerp, geconstrueerd en werd geleid door Tendens. En opstelling de verwijzingsnorm van het afdrijven in China.

 

2008 nodigde het ropeway en recreatie Technische Comité van de faciliteitennormalisatie Tendens uit om aan het opstellen van de Veiligheidscode“ GB8408-2008 de Veiligheidscode“ GB/t18168-2000 deel te nemen „„van het Vermaakapparaat van het Vermaakapparaat.

 

Open het park van het 2008 Hangzhou-Jonge geitjeswater, de hoeveelheid jaarlijkse bezoeker meer dan 2 miljoenen, is een mirakel van terug het verdienen van de investering en maakt winst binnen één jaar!

 

2008 geef het nieuwe product vrij - het Waterkanon, is het eerste bedrijf maakt dit materiaal in Azië.

 

2009 werd de Jiuzhai-warmwaterbron open Rsort, het geïnvesteerd, ontwerp, geconstrueerd, werd verfraaid en werd geleid door Guangzhou Trend. In hetzelfde jaar, Jiuzhai-open Waterpark.

 

2009 werd de Tendens verzocht om het raadslid van het ropeway en recreatie Technische Comité van de faciliteitennormalisatie te zijn.

 

2009 Acqured de eer van Voortreffelijkheidstoekenning door Van het de Certificatie kwaliteitsteken van China Groep.

 

2010 beëindigde het het Waterpark van Indonesië Maden, het Waterpark van Egypte, Fase 2 van Zhengzhou Malawan, het Waterpark van An'hui Huahai, Huiazhou-Fase 3 van de warmwaterbrontoevlucht, het Waterpark enz. van Bangladesh Dhaka, saleroom bereikte RMB 200 miljoen.

2012 Verwervend een onontgonnen die land als Guangzhou-basis van de Tendensvervaardiging (sqm meer dan 200.000,00), in Huizhou-stad wordt gevestigd.

 

2012 Guangzhou-Tendenshoofdkwartier die voltooiing buding.

 

2013 bereik om meer dan 30 projecten rond de wereld, jaarlijkse output over RMB te beëindigen 350 miljoen.

 

2014 7 de 20ste Verjaardag van de tendens van Maart Guangzhou.   

2015 .......

Nu verder gaat het Mirakel….

Contactgegevens
Guangzhou Panyu Trend Waterpark Construction Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Mary Ma

Tel.: +86-13602226974, +86-020 39957689

Fax: 86-20-84761868

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)